Despre mine

Sunt o persoana care de doi ani 4 ani sufera de rinita alergica sezoniera – august-septembrie- deci artemisia si ambrozie.

Oancea Marius Septimiu

5 răspunsuri so far »

  1. 1

    gelu bursuc said,

    In vara trecuta, am fost diagnosticat cu alergie la ambrozie. Am 45 de ani si pana acum un an eram perfect sanatos … desi, daca imi aduc bine aminte, cateodata, mai „raceam vara”, …. mai „tuseam de la fumat” , … mi se mai „inroseau ochii de la curent”. Acum … e GROAZNIC!!!. Ce trebuie facut … mai cred ca ma pot trata. Ce putem face? unde sa ne ducem de la 15 august la 15 oct? Aia cu „sa impunem ca statul sa taie ambrozia!” …. murim pana atunci. Apropos, stie cineva care e speranta de viata pentru noi…? Da-mi si mie un semn! Trebuie sa-i convingem sa ne dea un loc in munti macar pentru perioada critica. Reusim impreuna!

    • 2

      mariuswiz said,

      Oricum autoritatile trebuie activate pentru ca ei pot trimite 5 muncitori care sa taie cu motocoase intr-o zi toata ambrozie dintr-o localitate ca Giroc de exemplu – care cand am vazut cum arata am zis ca e railul ambroziei!

  2. 3

    Daiana said,

    Buna ziua
    suntem o firma din Timisoara, importatorii unui produs recomandat pentru IGIENA NAZALA foarte util persoanelor care sufera de alergii ( la polen, praf, pulberi etc) ,IRIGATORUL NAZAL NEILMED SINUS RINSE, si dorim sa oferim gratuit pentru testare mostra din acest produs . Va rog …

  3. 4

    Anul asta facem presiuni si asupra municipalitatii din Arad sa se ocupe putin de ambrozie !

    • 5

      Laura said,

      Buna,
      ma numesc Laura si sunt din Oradea.
      Sunt alergica de mai bine de 5 ani la aceasta buruiana nenorocita…. Ambrozia.
      Eu personal am scris anual, mai bine de 3 sau 4 ori petetii on line pe situl primariei din Oradea( unde sunt ” lanuri” intregi de ambrozie peste tot, in afara orasului, dar si in oras) , dar mereu primesc acelasi raspuns, fara nici o noima si fara nici o solutie clara.
      Va rog sa ma invatati cum sa procedez pe mai departe, cum sa fac presiuni mai mari, cum sa urlu mai tare :-), astfel incat sa ne auda si pe noi cineva in Oradea….
      Multumesc si multa sanatate!
      Laura


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un comentariu